P.M.U


Permanent Make-Up

Mikropigmentering er en procedure, hvor man deponerer allergivenlige mineralske pigmenter øverst i det dermale lag af huden for at ændre eller forbedre sit nuværende udseende. Farven vil forblive i huden i 2-5 år afhængigt af den individuelle hudtype og tilstand. Pigmenterne der bruges er naturligvis EU-godkendte og 100% sikre at anvende. Behandlingen udføres med mikrotynde nåle og revolutionerende højteknologisk udstyr, der specielt er udviklet til netop denne type behandling. Nouveau Contours mikropigmenterings udstyr sikrer dig mindre traumer, færre korrektioner og et absolut fremragende resultat. Hvorfor vælge Permanent Make-Up? Formålet med permanent make-up/mikropigmentering kan være forskelligt. Nogle ønsker at forbedre, justere små korrektioner, tilføre det som måtte mangle fra naturens side, øge selvtilliden, spare tid og give mulighed for en mere aktiv livsstil uden bekymringer om udtværet Make-up.
Hvide ar ved læber eller på kroppen Alopecia Allergi over for kosmetik Usikre hænder Brugere af briller og/eller kontaktlinser Manglende hårvækst ved bryn eller vipper Manglende pigment i læberne med udefineret læbekant Før og efter kemoterapi Ønsket resultat: Naturligt?- eller Make-Up’et? Der kan være forskellige årsager til hvorfor man ønsker at få permanent Make-Up, nu er det muligt at få opfyldt disse ønsker, hvad enten man ønsker det helt naturlige look eller gerne vil have et lidt kraftigere og Make-Up`et resultat. Vores specialist I mikropigmentering Jessica Andersen vil rådgive og vejlede, til den rigtige behandling for dig.

Vores Mikropigmentist Jessica Andersen fungere som konsulent I salonen og har gennemført mange kurser gennem årene. Dermed har hun opnået højeste status som Crtificeret Grand Master artist hos Nouveau Contour, hvor hun også har stået for undervisning I permanent makeup og removal siden 2015. Jessica har gennemført disse kurser: 2013 – Basis permanent makeup Bryn, Øjne og læber NC
2013 – Master læber NC
2013 – Master bryn NC
2014 – Master smokey eyeliner NC
2014 – Master Ar/Areola V. Natália Kertészné ( UG)
2014 – Microblading bryn V. Katerina Zapletalova (UK)
2014 – Master hairstrokes med maskine NC
2015 – Master hairstrokes microblading NC
2015 – Removal NC
2015 – Træner bevis I medicinske behandlinger NC ( Holland)

Jessica har været I branchen I de sidste 10 år, og er uddannet Specialist i Dermatude og laser behandlinger. I dag bruger hun alt sin tid på Permanent makeup og undervisning, tager ofte nye kurser for hele tiden at holde sig opdateret og følge med I udviklingen på markedet, som I stigende grad ændre sig hurtigt.