HAIR STUDIO

Hair studio


The beauty Lounge´s dygtige hår stylist Martine Lück, står klar til at give dig dit ønskede look, samt professionel vejledning til dit hår. Martine har været stylist hos Cha cha cha i 6 år og siden hen hos Stylebox. The Beauty Lounge fører en række professionelle mærker inden for hårpleje.
Martine Lück som har mere end 10 års erfaring som frisør og hair extensions specialist.
The beauty Lounge er en eksklusiv skønheds salon i hjertet af Søborg vi tilbyder frisør behandlinger, spray tan, vippe extensions, kosmetolog behandlinger og kost vejledning. Vi vil løbende tilbyde en række events såsom veninde aftener, hvor du og dine veninder kan blive forkælet med vores behandlinger, samt lære mere om hår og beauty. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores skønheds univers.

Milk_shake
Er en serie af professionelle hår produkter, der ved at trække på naturens fordele, kan tilbyde løsninger til alle hårtyper. Naturlige ingredienser som mælk- og yoghurtproteiner samt plante- og eksotiske frugtekstrakter øger hårets naturlige skønhed.

Produkterne er specifikt udviklet til at opfylde alle hårpleje og styling behov, hvor der ønskes et naturligt og vitalt slutresultat. Hver fase i hårplejen, fra vask til styling, er omhyggeligt testet for dets synlige resultat på hårets sundhed og udseende. Produkterne er udviklet med øje for deres indvirkning på miljøet. Formlerne er så vidt muligt fri for sulfater, parabener og natriumclorid, ligesom plastemballage og trykte materialer kan genanvendes.

Naturen er vores allierede, og Milk_shake ønsker at respektere dette.