HAIR EXTENSIONS

Hair extensions


Vores hair extensions specialist Martine Lück tilbyder metoderne Hot fusion og Ezy weft. Book en tid online til professionel vejledning, hvis du er i tvivl om hvilken metode du skal vælge.
Når du får lavet hair extensions hos os, får du en plejevejledning med hjem. Vi anbefaler altid at man køber vores extensions plejeserie fra Milk_shake med hjem samt en extensions børste, for optimal holdbarhed. Ved booking indbetales et depositum på 500,- til vores konto. Vores hair extensions stammer fra det fineste indiske tempelhår når håret kommer til fabrikken håndsorteres det, for udelukkende at have det bedste hår. Herefter vaskes det i skånsom shampoo og lægges i de-pigmenteringsbade.
De-pigmenteringen er yderst skånsom og foregår i koldt vand med specielt tyskfarvestof. Det mørke hår de-pigmenteres over 4-5 dage og det lyse over 7-9 dage, der bruges derfor ikke stærkere kemi til det lyse hår. Herefter indfarves håret i de ønskede toner, altid kun 1 kg hår sammen, for at sikre en ensartet farve. Efter indfarvningen fjernes de hårstrå som ikke har den korrekte farve, dette sker manuelt og man kan derfor opleve enkelte hårstrå som er blevet overset. Håret er double drawn, hvilket betyder at det er lige tykt fra rod til spids, alle kortere hårstrå er fjernet (95-97% af alle hårstråene har fuld længde), dette er også en proces der udføres manuelt. Håret laves til micro bonds eller wefts, derefter vaskes det med conditioner og lufttørres. Håret har en levetid på op til 8-12 måneder med korrekt behandling.