Permanent Makeup

Om Permanent Make-Up

Mikropigmentering er en procedure, hvor man deponerer allergivenlige mineralske pigmenter øverst i det dermale lag af huden for at ændre eller forbedre sit nuværende udseende. Farven vil forblive i huden i 2-5 år afhængigt af den individuelle hudtype og tilstand. Pigmenterne der bruges er naturligvis EU-godkendte og 100% sikre at anvende. Behandlingen udføres med mikrotynde nåle og revolutionerende højteknologisk udstyr, der specielt er udviklet til netop denne type behandling. Nouveau Contours mikropigmenterings udstyr sikrer dig mindre traumer, færre korrektioner og et absolut fremragende resultat.Hvorfor vælge Permanent Make-Up?

Formålet med permanent make-up/mikropigmentering kan være forskelligt.
Nogle ønsker at forbedre, justere små korrektioner, tilføre det som måtte mangle fra naturens side, øge selvtilliden, spare tid og give mulighed for en mere aktiv livsstil uden bekymringer om udtværet Make-up.

Hvide ar ved læber eller på kroppen
Alopecia
Allergi over for kosmetik
Usikre hænder
Brugere af briller og/eller kontaktlinser
Manglende hårvækst ved bryn eller vipper
Manglende pigment i læberne med udefineret læbekant
Før og efter kemoterapi


Ønsket resultat: Naturligt?- eller Make-Up'et?

Der kan være forskellige årsager til hvorfor man ønsker at få permanent Make-Up, nu er det muligt at få opfyldt disse ønsker, hvad enten man ønsker det helt naturlige look eller gerne vil have et lidt kraftigere og Make-Up`et resultat. Vores specialist I mikropigmentering Jessica Andersen vil rådgive og vejlede, til den rigtige behandling for dig.Vores Mikropigmentist

Jessica Andersen fungere som konsulent I salonen og har gennemført mange kurser gennem årene. Dermed har hun opnået højeste status som Crtificeret Grand Master artist hos Nouveau Contour, hvor hun også har stået for undervisning I permanent makeup og removal siden 2015.

Jessica har gennemført disse kurser:

2013 - Basis permanent makeup Bryn, Øjne og læber NC

2013 – Master læber NC

2013 – Master bryn NC

2014 – Master smokey eyeliner NC

2014 - Master Ar/Areola V. Natália Kertészné ( UG)

2014 – Microblading bryn V. Katerina Zapletalova (UK)

2014 – Master hairstrokes med maskine NC

2015 – Master hairstrokes microblading NC

2015 – Removal NC

2015 – Træner bevis I medicinske behandlinger NC ( Holland)Jessica har været I branchen I de sidste 10 år, og er uddannet Specialist i Dermatude og laser behandlinger. I dag bruger hun alt sin tid på Permanent makeup og undervisning, tager ofte nye kurser for hele tiden at holde sig opdateret og følge med I udviklingen på markedet, som I stigende grad ændre sig hurtigt.BETALINGS METODE.

Man betaler det højeste beløb ved 1. Behandling, hvor der bruges mest tid, da det er på denne behandling man opmåler og tegner/designer formen og derved bruger mest tid. Derefter betaler man for sin obligatoriske touch up 4-6 uger senere.

På denne måde er det mere overskueligt rent økonomisk , da man så ikke er nødsaget til at betale for det hele på èn gang og i stedet kan fordele det ud over de 2-4 måneder det tager at få resultatet færdigt, afhængigt af om man har brug for 1, 2 eller flere efterbehandlinger.

Vær opmærksom på at der ALTID skal foretages minimum 2 behandlinger, før din behandling kan betragtes som værende færdig og der skal gå minimum 4-6 uger imellem behandlingerne, da huden skal være helt genopbygget og helet.

* I nogle tilfælde samt ved specifikke hudtyper (fedtet/olieret hud/grov hudstruktur og sart hud) skal der dog, som regel, foretages 3-4 behandlinger før at resultatet kan betragtes som færdigt. I disse tilfælde er det således også lidt dyrere, end for dem som kun behøver 2 behandlinger.AFBUDSPOLITIK

Annullering af tidsbestilling SKAL ske SENEST 48 timer før behandlingsstart.

Ved senere afbud, opkræves man 50% af behandlingsprisen og ved udeblivelse uden at give os besked, opkræves man den fulde behandlingspris.Såfremt du kan sige ja til en eller flere af disse ting, er det ikke muligt at udføre en behandling.Solskoldning / forbrændt hud
Aktiv Acne I det ønskede område
Graviditet / Amning


ØVRIGE BETINGELSER

Kunden er selv ansvarlig for at overholde de anviste retningslinjer i forbindelse med både forebyggelse og efterbehandling. Information herom overleveres mundligt og skriftligt fra din specialist.

Kunden er ligeledes selv ansvarlig for at få gennemført hele behandlingsforløbet og skal således selv huske at sørge for at få booket alle tider i forbindelse med behandlingen indenfor den angivne tidsramme.

Din specialist kan IKKE holdes ansvarlig for resultatet ved et afbrudt behandlingsforløb.

Der ydes INGEN tilbagebetaling efter afsluttede behandlinger og enhver behandling gennemføres på eget ansvar.

Det er IKKE muligt at medbringe andre personer til behandlingen, da vores arbejde kræver stor koncentration og samtidig er en tillidssag imellem kunde og behandler. Vi gør ingen undtagelser her, så hvis du kommer langvejs fra og har nogen med, så få arrangeret at de kan opholde sig andetsteds imens at du bliver behandlet.

Vi går aldrig på kompromis med vores æstetiske retningslinjer og behandlingen gennemføres ikke, hvis der opstår uenighed vedr. formen/designet og hvis opfattelsen af skønhed ligger langt fra det princip vi arbejder ud fra.

I disse tilfælde er det således bedst for begge parter at undlade at behandle.
MEDICINSK BEHANDLING AR/AREOLA

Konsultation er en forudsætning, pris aftales ved denne. 200 kr.

Er du i tvivl er det altid godt at komme ind og få en uforpligtende samtale om ønsker, forventninger og muligheder. Her vejledes du til den behandling der er passende for din hudtype og der vil blive lavet en let hudanalyse i forhold til behandling. 200 kr.

Priktest, hvor man laver et lille prik i huden med det pigment man ønsker at bruge. 300 kr.Går du rundt med uønsket Permanent Make-Up, og tør ikke vælge laser, så se her!
(DET KAN IKKE BRUGES VED TRADITIONELLE TATTOVERINGER, ELLER PERMANENT MAKE-UP LAVET MED RIGTIG TATTOVERINGS BLÆK!)

Men…

Har du fået en fejlbehandling, hvor enden af dit bryn er blevet placeret for højt eller for lavt
Har du fået lavet en forkert vinkel på dit bryn
Er dine bryn placeret for tæt mod næsen
Er farven blevet alt for kold på dine bryn
Eller

Er din lipliner blevet skæv
Er din lipliner placeret uønsket uden for læben
Måske er

Din eyeliner placeret for langt nede ved din ydre kant af øjet


Så har vi måske løsningen til dig. Det er dog en proces og man må forvente at der er forskel fra behandling til behandling og fra person til person. Her gør hudtype, hudfarve og den gamle behandling sig gældende. Det er ikke alle det virker på, da pigmenterne kan ligge for dybt. Her gør det sig også gældende hvor gammel din permanente make-up er. Jo ældre den er jo vanskeligere er det at fjerne/reducere.Selve behandlingen:

Du vil blive bedøvet med creme, på det område der skal behandles
Derefter vil væsken blive pigmenteret meget kontrolleret ned i det område der skal behandles
Selve behandlingen tager ca. 1 time (afhænger af størrelsen på det område der skal behandles)
Der skal altid gå 4-6 uger mellem behandlingerne
Man kan ikke sige hvor mange behandlinger der skal til, dette tager vi fra behandling til behandling
Der kan forekomme svien, det vil dog aftage hurtigt
Efter behandlingen:

Du vil ha sår i op til 7 dage på det behandlede område. Disse må der IKKE pilles ved da det er der farven vil trække op, og dermed ud af huden
Du får ikke ar


VIGTIGT:

Hjemmeplejen er en del af behandlingen og det er derfor yderst vigtigt at denne overholdes for at opnå det bedste resultat.

Priser fra 1000,- kr. pr. behandling

(Dette vurderes ved en uforpligtende konsultation 200.-kr.).

The Beauty Lounge

v/ Martine Lück
Søborg hovedgade 119
2860 Søborg

Tlf. 70605032
E-mail: info@thebeautylounge.dk

Åbningstider

Mandag 08:00 - 18:00
Tirsdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 20:00
Torsdag 08:00 - 20:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag 09:00 - 15:00
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk